Testimoni Bio Velocity Sleep Mate

Alhamdullillah masih bernafas pada hari ni. Nak cerita testimoni Bio Velocity Sleep Mate.
Disebabkan testimoni - testimoni inilah BVSM menjadi viral di Malaysia, dimana ada sekali tu stock habis sehingga 2 bulan lamanya. Mungkin ramai yang tau atau tidak tau tentang BVSM. kalau nak tau apa itu Bio Velocity Sleep Mate boleh baca di page sy yang ni.
 So di entry yang ni ada menceritakan tentang BVSM. 

Testimoni Bio Velocity Sleep Mate yang pertama ni agak menyayat hati. Adik Steven 4 tahun telah mengalami jangkitan virus  iaitu penyakit Tibi yang mengakibatkan kerosakan yang teruk pada saraf tunjangnya. Doktor telah mengesahkan kelumpuhan kekal. Hanya menjalani rawatan physiotherapy dan terpaksa menggunakan sokongan besi. Tapi malangnya atas sebab kesalahan Teknikal Adik Steven diuji lagi, kerosakan pada tulang belakang menjadi lagi teruk. Dan doktor tidak dapat berbuat apa-apa hanya mengiisytiharkan tiada lagi rawatan untuk dia. Maka dia terpaksa terbaring sengsara atas katil selama 4 bulan. Kemudian ayahnya diperkenalkan dengan Bio Velocity Sleep Mate. selama seminggu menggunakan BVSM kaki nya terasa kebas dan sudah ada tindak balas. Kemudian setelah sebulan adik Steven telah boleh berdiri dan berjalan seperti biasa. Now dia telah pon pergi sekolah dan menjalani kehidupan seperti biasa.


Testimoni Bio Velocity Sleep mate yang kedua pula ialah terjadi kepada Sarjan Tarmizi. mengalami kemalangan yang mnyebabkan kelumpuhan sehingga doktor mengesahkan bahawa sarjan tarmizi telah mengalami kelumpuhan kekal dan memegang kad orang kurang upaya. Kelumpuhan dari pinggang ke bawak dan anggota badan menjadi lembik. setelah diperkenalkan dengan Bio Velocity sleep Mate keadan menjadi berbeza di mana pada seawal hari kedua beliau telah boleh duduk. dan keadaan beliau berubah dari sehari ke sehari dan sehingga ke hari in beliau telah pon boleh berjalan dan menjalankan aktivit harian seperti biasa.


Testimoni Bio Velocity Sleep Mate yang ketiga pula adalah masalah sepet yang dialami oelh adik Nur Adelia sejak lahir lagi. testimoni ini terhasil secara tidak sengaja. pada mulanya nenek yang menggunakan BVSM untuk sakit-sakit badan. kemudian adik Nur adelia tidur bersama - sama neneknya di atas BVSM, selepas 2 hari kesan nya ialah mata adik Nur Adelia sudah tidak sepet lagi. Alhamdullillah, sekarang dia nampak lagi comel.

Testimoni Bio Velocity Sleep mate yang keempat pula seorang polis yang mengalami masalah migrain selama 11 tahun. Di mana jika beliau mengalami migrain yang sehingga menghantukkan kepala beliau ke dinding. Selepas menggunakan Bio Velocity Sleep Mate, hari pertama hinga ketiga bengkak - bengkak dimuka. Tapi beliau tidak putus asa, masih menggunakan BVSM dan minum air dengan banyak, kesan dapat dilihat pada hari ke 5. sekarang beliau tidak ada masalah Migrain lagi.


So, semua ni adalah testimoni Bio velocity Sleep Mate.
Untuk Keterangan lanjut boleh Call Suhada @ 011 16204945
Love;
Suhada M Tahar

p/S: AVAILABLE !! DEMONSTRASI UNTUK BIO VELOCITY SLEEP MATE JUGA

No comments:

Post a Comment