kenapa ramai memilih korset Premium Beautiful ?

Premium Beautiful? Ada yang bertanya masih wujud lagi kah? Bukan dah lama ke korset Premium Beautiful nie?

Jangan gusar, memang Premium Beautiful nie dah lama di pasaran boleh dikatakan jangka hayatnya di Malaysia sahaja sudah menjangkau lebih dari 22 tahun lamanya. Ha..kalau anak dara sunti masa nie dah boleh dah mencuba- cuba nak cari laki.

Kenapa ramai masih mencari korset Premium Beautiful ni? Apa keistimewaannya? Untuk pengetahuan korang Premium Beautiful ni memang terbaik untuk dijadikan sahabat untuk menguruskan badan. Kenapa? Ok aku akan ceritakan. Tapi first of all, biar aku bagi tau korang yang Premium Beautiful ni adalah korset NOMBOR 1 di Malaysia! SEBAB?? Simple je sebabnya selain Premium Beautiful sudah berumur lebih 22 tahun, Dia juga telah mendapat pengiktirafan sebagai Korsett NOMBOR 1 yang mendapat SUPERBRAND! Dan sebab itulah ramai wanita di luar sana tergila gilakan korset Superbrand nie.Premium Beautiful ni adalah konsep dari 3 buah Negara yang terulung di dunia. Iaitu USA, German dan Jepun. Dibentuk khas hanya untuk memberi kesihatan kepada semua dan memberikan kecantikan bentuk tubuh badan yang diidamkan setiap wanita. Terdapat 3 komponen dalam Premium Beautiful iaitu:
1)      Long / Short Braissier
2)    Long girdle
3)    Waist nipper


Jom kita cerita bab long/short bra:

1)      Terdapat rawan keluli pada cup long bra untuk menampung, menyokonh dan menetapkan payudara.
2)    Lace cup yang dibentuk untuk menyokong payudara supaya tidak terkeluar. Dan amat sesuai untuk ibu-ibu yang menyusukan bayi. FIR (Far infrared rays) yang telah disuntik kedalam fabric membantu supaya penghasilan susu.
3)    Dan 2 batang keluli yang berada dikiri kanan rusuk tubuh badan membantu untuk penetapan kontur bentuk tubuh badan.

Kebaikan Long Bra:
1)      Mengelakkan bengkak susu
2)    Menyokong payudara
3)    Menggalakkan pertumbuhan payudara yang kecil
4)   Meransangkan pengeluaran susu ibu.
5)    Membantu mengurangkan potensi gastrik.

Waist Nipper:


1)      Pada waist nipper ini terdapat 7 batang memori  keluli. Kenapa memori? Sebab ianya membantu tulang vertebra belakang kita ini untuk tegak dan mengikut postur yang betul semasa duduk, berjalan atau dalam apa jua aktiviti yang kita lakukan seharian.
2)    Terdapat 3 cangkuk untuk membantu menyahkan lemak-lemak degil pada perut kita.

Kebaikan waist nipper:

1)      Perut akan menjadi lebih kemas tidak flabby.
2)    Sesuai untuk kaum Adam untuk mengurangkan tahap keboroian anda.
3)    Kepada yang terlalu kurus / tiada pinggang dengan menggunakan waist nipper boleh Nampak perubahan, bentuk gaya badan yang menarik. CUBALAH!


Long Girdle:

Bentuk love shape untuk menampakkan kemontokan pada pinggul anda (uplift). Dan penggunaan renda yang fleksible membantu mengurangkan pergeseran dengan renda seluar. Selain itu, pengagihan lemak yang amat berkesan dimana mengasingkan lemak peha dan pinggul.

Selain daripada yang diatas ini ada lagi kelebihan Premium Beautiful:


1.  Menyokong rahim selepas melahirkan anak
2.  Menstabilkan hormon
3.  Mengurangkan senggugut
4.  Membantu perlekatan janin
5.  Mencantikkan punggung
6.  Mengurangkan keputihan
7.  Menyokong tulang belakang
8. Memecahkan batu karang kecil
9.  Mengempiskan perut
10. Menghilangkan 'stretch mark'
11. Membentuk pinggang
12. Elok untuk mencegah demam kuning
13. Mengubat lenguh kaki

So biarlah gambar ini berkata- kata testimony dari mereka pengguna tegar Premiun Beautiful. Mereka sudah cuba anda bila lagi untuk mencuba? Dapatkan set premium Beautiful anda segera! Contact saya Suhada 011 16204945

Love;
Suhada M Tahar
No comments:

Post a Comment